Stufstock 2010 - primul festival rockarte din România a început

miercuri, 18 august 2010

 Stufstock 2010 - primul festival rockarte din România a început
Foto: officenews.info

Zeci de participanți la workshopul de fotografie de la Baza Sportivă, fotografie de noapte, vernisaje de nud, producători și regizori de filme premiate la festivaluri internaționale prestigioase, lecții de tobe și de bass, jam sessions marca RockSchool, teatru, Cinema Solar și proiecții speciale de film, workshopuri despre cum să faci și cum să vinzi un film – așa arată primele trei zile ale festivalului Stufstock 2010 în Vama Veche.


În ideea ”Susține-ți festivalul! Susține rockul românesc!”, pentru concertele de vineri și de sâmbătă, prețul biletului va fi de 20 de lei pe zi, sau de 35 de lei pentru abonamentul de două zile. Vineri seara, 20 august, scena Rock va fi a celor de la Zdob şi Zdub, Urma, Byron și Trupa Veche. Sâmbătă, 21 august, vor cânta Nicu Alifantis & Zan, Trooper, E.M.I.L., Luna Amară, Omul cu șobolani, Kumm, ZOB, Altar, Implant pentru Refuz și Phenomenon. 

Aflat la a opta ediţie, Stufstock (stufstock.com) are loc între in 16-22 august 2010, pe plaja din Vama Veche. Organizatorii aduc şi acum trupe rock care deja au făcut nopţi albe cu mii de fani în Vamă, în anii trecuţi, cât şi muzică nouă, pe care Stufstock o lansează şi o susţine, ca în fiecare an. Zdob şi Zdub, Urma, Byron, Trupa Veche (vineri), Nicu Alifantis & Zan, Trooper, E.M.I.L., Luna Amară, Omul cu șobolani, Kumm, ZOB, Altar, Implant pentru Refuz și Phenomenon (sâmbătă) vor cânta pe scena Rock anul acesta.

Alături de concertele extraordinare cu care Stufstock-ul şi-a obişnuit de şapte ani publicul, vara aceasta evenimentul susţine şi alte forme de exprimare artistică: filmul, fotografia, literatura și teatrul. Festivalul este produs de compania Capricorn & Capricorn Productions.

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: