Rezultatele campaniei „Un SMS pentru sinistraţi”: Circa 450.000 de lei de la clienţii Orange şi 1 milion din partea companiei

miercuri, 18 august 2010

Rezultatele campaniei „Un SMS pentru sinistraţi”: Circa  450.000 de lei de la clienţii Orange şi 1 milion din partea companiei
Foto: UNIMEDIA

Suma exactă donată de clienţii Orange în cadrul campaniei de colectare de fonduri prin SMS „Un SMS pentru sinistraţi” este de 484,208 lei. Suplimentar, compania a acordat 1 milion de lei.

Banii colectaţi vor ajunge în scurt timp la sinistraţi. La moment, compania Orange studiază necesităţile persoanelor afectate de inundaţii, pentru a găsi o formulă de administrare a fondurilor colectate.


Campania de colectare de fonduri „Un SMS pentru sinistraţi” a fost organizată în perioada 11 iulie – 11 august.

În cadrul acţiunilor de susţinere a sinistraţilor, compania Orange Moldova a oferit şi facilităţi de comunicare pentru persoanele localizate în zonele inundate. La rândul lor, angajaţii companiei au colectat fonduri, care au fost utilizate pentru ajutorarea cu produse alimentare şi igienice a sinistraţilor din satul Ghioltosu din r. Cantemir şi cei adăpostiţi în or. Hânceşti. 

Sursa: UNIMEDIA


0 Comments: