Răspuns pentru PSD: Rusia nu are nevoie de voluntari moldoveni. Poate, poate - de constructori

sâmbătă, 21 august 2010

Răspuns pentru PSD: Rusia nu are nevoie de voluntari moldoveni. Poate, poate - de constructori
Comentariu: Victor Şelin
Foto: UNIMEDIA

Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova Vitalii Treapiţân a adus mulţumiri preşedintelui Partidului Social-Democrat Victor Şelin ca răspuns la propunerile PSD de a  trimite voluntari pentru ajutorarea autorităţilor ruse la depăşirea efectelor survenite în urma incendiilor. Treapiţân l-a informat pe liderul social-democraţilor moldoveni că în urma măsurilor întreprinse de autorităţile ruse, situaţia a fost luată sub control, în aşa fel încât, necesitatea de apelare la voluntarii moldoveni a decăzut.


Însărcinatul cu Afaceri al Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova a menţionat că propunerea PSD privind crearea grupurilor de persoane, de specialitate constructori, care urmează, în baza semnării acordurilor de muncă, să participe la reedificarea obiectelor de menire socială şi a caselor individuale pentru sinistraţii din Rusia, este în stadiu de coordonare al instanţelor abilitate din Rusia.

Amintim că iniţiativa PSD de a crea echipe de voluntari care să plece în Rusia să contribuie la depăşirea consecinţelor incendiilor, a fost lansată la 7 august curent. În acest scop, PSD a deschis Linia Fierbinte pentru înregistrarea numelui, prenumelui, a datelor din paşaport şi a telefoanelor de contact ale doritorilor de a pleca în ajutorarea Federaţiei Ruse, cât şi a altor persoane interesate de organizarea şi desfăşurarea cu succes a acestei campanii.

sursa: Unimedia

0 Comments: