Evenimentul anului: Allan Pease în Moldova!

miercuri, 18 august 2010

Evenimentul anului: Allan Pease în Moldova!
Foto: evenda.md

În exclusivitate în Moldova şi doar pentru o singură zi îl veţi putea asculta şi vedea pe cel mai mare expert în comunicare interpersonală  – Allan Pease. La 6 noiembrie curent, la Palatul Naţional, Chişinău, Allan Pease va susţine cel mai popular seminar despre comunicare în afaceri cu subiectul  „Cum să atragi oamenii şi succesul”.


Cu acest seminar, Allan Pease a fost prezent  în peste 55 de ţări ale lumii şi a avut peste 2 milioane de participanţi. Printre aceştia se numără lideri de afaceri multinaţionale, directori de toate nivelele, persoane implicate în procesul de vânzări, personal din cadrul companiilor care interacţionează zilnic cu clienţii, liber profesionişti, oameni politici şi alte persoane interesate de dezvoltare personală.

Seminarul va fi susţinut în limba engleză cu traducere consecutivă în limba rusă. Evenimentul va începe la ora 10.00 şi se va încheia la ora 17.00. 

Biletele pot fi procurate din  reţeaua de librării PRONOI (începând cu 12 august), la casele Palatului Naţional (începând cu 1 octombrie) şi direct de la compania EVENDA

Specializat în comunicare şi vânzări directe, la doar 21 de ani, Allan Pease devine cea mai tânără persoană care a reuşit să vândă într-un singur an asigurări în sumă de 1 milion de dolari americani. De asemenea, Allan Pease este printre puţinii oameni care a scris peste 7 bestselleruri, vezi aici. Cartea „Body Language”, numită bilbia comunicării,  a avut un tiraj de câteva milioane şi a fost tradusă în 41 de limbi.


sursa: Unimedia

0 Comments: