Cum faci rost de muzică gratis de pe Internet, 100% legal

sâmbătă, 21 august 2010

Cum faci rost de muzică gratis de pe Internet, 100% legal
Foto: anyplace.ro

Este greu sa nu-ti doresti sa asculti oriunde si la orice ora o melodie, atunci cand Internetul duduie de atata oferta. Muzica poti descarca de pe o groaza de site-uri specializate contra cost, dar este posibil sa faci rost de melodii sau chiar de emisiuni intregi difuzate de radiourile online, legal si fara sa platesti vreun ban.


Pentru inceput, este bine de stiut ca programele de tip DC++ in sine NU sunt ilegale, prin urmare poti sa le folosesti linistit pentru a descarca ce materiale vrei tu.

Problema apare in momentul in care alegi materialele de share. Astfel, daca materialele din calculatorul tau devin publice si lasi alti utilizatori sa descarce continut protejat, acest lucru se considera infractiune.

Dar poti salva muzica si altfel: de pe radiourile online din lumea intreaga. Sau, de ce nu, emisiunile tale preferate, astfel incat sa le asculti cand vrei! Este 100% legal si totul functioneaza ca in cazul unui VCR sau al unui DVR.

Pentru asta poti folosi diverse programe gratuite, cum ar fi Freecorder, de la Applian Technologies, care converteste inregistrarile in cele mai populare formate si include FLV Player.

O alta optiune este Easy Radio. Cu un singur click ai usor si rapid show-uri de pe radiourile online sau podcast-uri, pe PC, MP3 Player, iPod si chiar pe CD.

De asemenea, exista softuri contra cost, pe care le poti folosi, insa, gratis cat tine perioada de testare. Spre exemplu, Radio2MP3, cu ajutorul caruia inregistrezi pana la 30 de stream-uri deodata, imparti inregistrarile pe melodii, adaugi tag-uri cu numele melodiei, al artistului si al albumului sau programezi inregistrari automate.

Replay Radio 6.0 este o alta varianta pentru stream-uri si podcast-uri deopotriva. Cu bonusul Replay Player ai posibilitatea sa sari peste reclame.

Sau poate iti place mai mult RadioTracker. Ambele contin un splitter care separa melodiile, ca sa le asculti in ce ordine vrei tu si cand vrei tu.

sursa: Unimedia

1 Comment:

Anonim said...

A large number of00 downloading as well as playing back again high
quality audio and video data files from the
web. Although this technique is very simple you are able to shop the information apply for later use, it may be exasperating encounter
sometimes because the time taken to down load folders could be abnormally long.

Nowadays, loading movie over the network is actually gaining popularity being an alternate in order
to downloading it.
Here is my site :: Download tv show